moc pěkné. Dnes je to bohužel se vztahy a vším nějak víc horší, nebo spíš ti,co to mají srovnaný jsou míň vidět.
06.10.2023 12:38:04 | Dušekteráztroskotává
Moc pkná, Isabell!
25.09.2023 17:58:41 | Žluťák
To byl rok 2010, milá Isabellko, a v současnosti - našla jste toho, kdo má k Vašemu srdci klíč? :)
Napsáno je to moc hezky-i trošku direktivně, ale proč ne, když má člověk cíl, tak za ním musí jít cílevědomě-jistě! :)
Mějte se úžasně :)
25.09.2023 12:37:16 | Ondra