Když cítil jsem se plameně
neláska přibodla mě ke stěně
šípem lži, šílenstvím nenávisti
a všechno skrývaný, jak pod sněhem listí...
Svět mě obvinil ocelovou logikou
tím co se říkat má ....
Nebyl jsem v roli oběti
ale všude byla tma...
Váha duševních nestvůr
přetíží i náklad pravdy
a v zásobě mnoho nočních můr
když blízcí otáčí se zády...
Chodím po vodě, kráčím po vzduchu
nedochází mi dech
Idea je má zbraň , v křiku i v tichu
s modlitbou na rtech..