tvůj obličej je něžnou básní
tvé černé vlasy skvostný rám
sám pitomě se dojímám
jen díky tobě můj svět krásní
být malíř, motiv je mi dán
jenže to plátno – velká bída
kdo tohle zhlédnout sakra chce?
namísto aktu – abstrakce!
ač stehna, ňadra neodíváš
když svíráš mne jak zajatce
:o)
03.10.2023 18:43:51 | Philogyny
Hádám že jde o samotku v blázinci nebo v alkoholické stanici?
Bezva kazajka
Čus
30.09.2023 00:12:55 | Jackyl