Anotace: …
Druhého října zas pětadvacet
pohyb ve vyjetých kolejích
cyklospurt lípovou alejí
desítky schodů do práce a z práce...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?