Anotace: Zajímavé povolání, ovšem mnohdy pro všechny nebezpečný. Rozebíral jsem půl rok protitankové střely v STV, ale být tak blízko smrti, nikdy ...
Bezcitný
Již v dětství dostával pohlavky
za nevčasné příchody
tvrdou – sparťanskou výchovou
schytával extrémně za uši
a za trest udělal 500 kliků.
Malý kluk pod mocí tyrana
vyrostl v monstrum
ovládl bojové sporty, taktiku i střelby
Přijat do cizinecké legie
splnil tak sny náročného otce
Stát se elitním vojákem
psychopatem
nebát se smrti
a sloužit vlasti