Náhle do mě vstoupil klid
možná nazývám ho svatým
je to jak zažít blahobyt
nebo chvíli být bohatým
a přesto štěstí pokulhává
a ty se směješ v zákoutí
asi už mě nemáš ráda
a to mou Lásku zarmoutí.
Náhle do mě vstoupil klid
a někdo v ráji zamává mi
chladný jsem jak padlý sníh
na stohu plném staré slámy
v průběhu našich prošlých cest
začly vznikat divné mraky
možná je to boží trest
že věřili jsme na zázraky.
Náhle do mě vstoupil klid
a vlajky spadly na půl žerdi
chtějí se k větru přitulit
za tóny hudby mistra Verdi
není moc času tady být
a navíc stále rozpolcený
měl bych zase začít žít
po boku jiné krásné ženy.
Optimističtější pohled na nové zítřky, jen tak dál. Krásně napsané jako vždy.
04.10.2023 21:56:16 | CULIKATÁ
Svůj klid si střež
jedině ten ti ukáže další kroky.
Ať se TI daří. ;)
04.10.2023 08:24:18 | jenommarie