Jsem na Tobě závislá,
ale to končí...
Úspory si udělám
a jednou pro vždy
Ti sbohem dám.
Nebaví mě
stále pro Tebe běhat.
Jsi jako manžeta
v mojí hlavě.
Tohle končí, to musím utnout
jsi moje droga, každý den byla Tě třeba!
Buď někde dál,
moje plíce ocení to
a já dýchat z hluboka budu moc.
Sbohem cigarety!!
Chválím. Táta přestal kouřit kdysi a je to těžké.
04.10.2023 14:07:54 | mkinka
Hmm, chvíli to vypadalo na další brzysvobodnou kočičku...
a ona přitom jenom brzynekuřačka...:)
04.10.2023 13:59:56 | Žluťák