Zavraždil jsem tvoji lásku
a zahrabal ji hluboko
možná štěstí dávám v sázku
já miloval jen na oko
Přiznávám, jsem přelétavý
střídat ženy moc mě baví
Snad mě osud nepotrestá
byla jsi jen další ze sta
super, že tahle báseňka není o tobě...:-)
ale je teda fakt ze života... to už tak super není...
04.10.2023 20:00:27 | cappuccinogirl
Už jsem lekla, že ta ich forma je doopravdy...anotaci jsem si přečetla až po verších...uff :))
04.10.2023 19:24:00 | Anfádis