Každý večer únavou padám,
srdce mi tělem až do hloubi buší
Den plný práce a starostí je za mnou,
teď je čas na odpočinek
Přikrývku přes sebe přehodím, oči zavírám,
do světa snů se pomalu ponořím
Tam můžu být kýmkoli, cokoliv dělat,
všechny starosti a stresy se jako dým rozplynou
Tělo se uvolňuje, mysl se uklidňuje,
každý večer únavou do postele padám
Někdy se směju, jindy zase pláču,
ale pokaždé se s novou nadějí probouzím
Když se ráno probudím, slunce na obloze svítí,
svěží a připravená na nový den jsem
Únavou do postele každý večer padám,
ať je život jakýkoli, já se nebojím,
jsem připravena se s ním poprat