Jako husa...
Malovaný hrneček co se mu ucho trhlo
Stojí na stole v rozlitém mléce
A já ...já pláču
To jiní slíznou smetanu
Když škrábali se po cizím hřbetě
A mleli dřív, neb dříve přišli
Měřili ale jen jednou, já dvakrát ale déle
A škodí sám sobě zpozdilec
Mlčením snad zbohatnu ve zlatu, než ve stříbře
S nadějí kdo lehce nabyde, lehce pozbude
Snad za své oko a zub jiné dostanu
Když počkám na klas...jako husa
Přečteno 151x
Tipy 22
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Fialový metal, RadekČ, Ophelia81, IronDodo, mravenec, CULIKATÁ, Psavec, cappuccinogirl, Kan, ...
Komentáře (13)
Komentujících (6)