Život s dětmi je nekonečné dobrodružství,
plné radosti, smíchu a občas i trápení
Jsou to malé zázraky, které nás obklopují,
ať jsou to naše děti nebo děti našich přátel
S jejich zvědavýma očima svět objevujeme,
spolu se novým věcem každý den učíme
Jejich nevinnost a upřímnost nás oslovuje,
jejich úsměv nám novou energii dává
Jsou to naše malá zrcadla, která nás odrážejí,
od nich se trpělivosti, lásce a porozumění učíme
Jsou naším největším pokladem na této cestě,
jejich štěstí a radost je naší největší odměnou
Život s dětmi je plný různých výzev a překážek,
ale také plný lásky, radosti a nekonečného štěstí
Děti nám ukazují, co je opravdové a důležité,
jak důležitý je každý okamžik, který s nimi prožíváme
Do tohoto dobrodružství se nastoupit nebojme,
ať nám děti otevřou srdce, nový smysl přinesou
Život s dětmi je nejkrásnější dar,
ať je každý den plný lásky, radosti pro nás všechny
souhlas na milion procent...krásně jsi napsala, Mišulko :-)
08.10.2023 11:12:24 | cappuccinogirl
děkuji Ti za milý komentář, děti jsou pro mě vším, má starost i radost, malé děti malé starosti, velké děti velké starosti, kapučínko, však ty víš:-)
08.10.2023 19:33:17 | Misha
Moc pěkně napsáno, Mišulko:)
08.10.2023 08:00:58 | Žluťák