Co když...
Kam kráčíš, důvěřivé srdce?
S kuráží artisty nad propast...
Co když ti dojde dech v půlce,
z očípřecházející scenérie stane se past?
Kam kráčíš, srdce důvěřivé?
Po obláčcích ze snů utkaných...
Co když tě překvapí schody křivé,
které vedou do klubu nezvaných?
Přečteno 128x
Tipy 12
Poslední tipující: Ďábel sám, Kan, Anfádis, Psavec, mkinka, cappuccinogirl, IronDodo
Komentáře (2)
Komentujících (2)