Anotace: i sny mohou někdy potrápit
Probudil mne výkřik do noci
rozerval ticho kolem
tmě přivykají vyděšené oči
stojím na srázu holém.
Stojím tu zpocený
křečovitě tajím dech
úšklebek zkřivený
na rozpukaných rtech.
Stačil by jeden krok
a pak už jen málo
do hlubinné propasti skok
možná by to za to stálo.