Anotace: O bouři v hlavě, kterou občas zažívá každý.
Zevnitř mi hlava puká.
Do strany lebky naráží vítr
a vichr a hurikán
myšlenek a pocitů.
A s každým
dotykem, jakoby ve mně
vznikal další
poničený
člověk.
Mírně odlišný a pokřivený
obraz mě.
Ať je líp.
11.10.2023 21:58:12 | mkinka
Děkuju, ale dobře víceméně je. Spíš občas tak trochu zmatečně :D
11.10.2023 22:01:59 | katekarin
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?