Anotace: Vše, po čem ženy touží, je ohmatávání a zajištěnost - Carlos Fuentes: Nejprůzračnější kraj
Mám jediný cíl – pestrý život
koupat se v moři radosti
utápět ve víru zážitků
bavit se humorem
být v neustálém pohybu
a jako akční žena
nechat se svádět
slastmi prostopášnosti
protože chci.
Choulím se v dešti
padajících hvězd
na chodníku stalaktity
marných očekávání
hrouží se do podlahy snů
ztracených v bludišti zábran
utkaných šípy Erótovými
ve vše zakrývající pléd
pod nímž se svíjím v křečích
abych neumřela nudou.
Jako věčná holčička
nosem zavrtaná v mobilu
lákám muže do své jeskyňky
ve vleku vrtkavých citů
požaduji tvrdý sex
a v duchu velebím
věrnou oddanost mého psa
protože chci.
Obrůstám rampouchy žádosti
démanty vášně kapou
na dno mé amfory naplnění
a drolí se pod ranami slasti mečem
roztínajícím prostor mé strázně
ve dví – jako noc v úpadku ostřím Luny.
Hledím na svět očima dítěte
vystavuji na odiv svou čistotu
každým svým výstupem
každou uroněnou slzou
testuji tvou empatii
leč střez se pohrdání
jinak ve mně uhlídáš pumu
s ostrými drápy
smrtícími tesáky –
tak buď chlap a nefňukej
a koukej se snažit
jinak tě srazím na kolena
protože chci.
Laskám tvůj úd
suchým patrem přísavky
struhadlem hrdla pijavice
bez zájmu a bez soucitu –
hráběmi zapomnění
tě vymetám ze svých útrob
rozpolcená klínem zhrzenosti
sedlinou nenaplněné lásky
sršícím magmatem
mého neutěšeného srdce.
Co říkáš, babičko?
Zahrajeme si spolu
člověče nezlob se?
ANO!!!
I O TOM JE ŽENA!!!
Občas...
když zrovna
nesytí hladové krky
když nevstává ke svým dětem, trýzněným horečkou
když nečte pohádku
když nehřeje...svou náručí, aby utišila strachy a pochybnosti těch všech svých kolem sebe...
když...
ví, že život není jen o radosti a potěšení...
když ví, že musí si počkat
když ostatní jsou... přednější...
a když ona sama...až POSLEDNÍ je, na koho by myslela!!!
15.10.2023 14:08:25 | cappuccinogirl