Anotace: Podzimní, a listí padá, padá, padá ... a usychá tak jako my.
Já žiju ráda, příteli... A to moc. I přesto, že svět je někdy až zoufale nespravedlivý a nedokonalý místo k životu. Ale je to, jak píšeš, máme tady lidi, na kterých nám zatra záleží, a který máme rádi... a je tu spousta krásnejch míst... je tu spousta krásnýho... já se nikdy nepřestanu prát a snažit, abych si zasloužila pro sebe a své milé aspoň kousek místa na slunci...
Pěkný večer tobě:-)*
16.10.2023 19:34:09 | cappuccinogirl
Já žiji taky rád, vlastně mi zas až tolik neschází.No, a ty mé občasné chmury se taky dají s Boží pomocí překonat, ostatně je podzim, že?.Život je Krásný, i když někdy krapek bolí.:-)
17.10.2023 14:47:35 | Jeněcovevzduchukrásného
Správně, Honzo!
I když jde svět tam, kam slunce nesvítí, tak stále máme pro koho žít!!! A to je hlavní smysl života :)
Trefně jsi to napsal :)
Měj se fajn :)
16.10.2023 19:26:32 | Ondra
Milý Ondro, minulý týden mi přišel krásný japonský JAGUAR XK-E a jak jinak nežli plechový, jiné nesbírám.Dále pak musí být z šedesátých, sedmdesátých let.Teď ho mám hned vedle počítače(poličky jsou již plné) a to, aby se oči potěšily.Až budu mít lepší náladu, rozdělanou novou poličku jistě dodělám.:-)
17.10.2023 15:07:50 | Jeněcovevzduchukrásného
Ahoj Honzo, tento typ Jaguaru se mi nesmírně líbí - má nádherné tvary. A úplně Ti rozumím a cítím tu Tvou radost - přesně tak bych to udělal také - pěkně na očích a až později někam na poličku :) - krása :)
Měj se fajně, příteli :)
17.10.2023 15:36:09 | Ondra