Anotace: ....
Jsou noci kdy sen nepřichází
jak by se bál co se pak stane
až nepozorný vaz si srazí
by naplnil co zvěstované
Jsou dny jež proletí a zmizí
ke škodě každé, z prázdných chvil
kdy radost z bytí je jen vizí
a noc, ukryla darované...
snad jenom proto, abych žil