Anotace: Každý občas pomyslíme, kam jdeme, koho potkáme a jaký je náš "osud"?
Velmi pěkně jsi to vyjádřil, líbí se mi, jak jsi myšlenky vložil do veršů.Myslím si, že každý někdy takro přemýšlí a ptá se. Odpovědi najdeš cestou Životem :-)
14.11.2023 23:08:09 | Jarunka
No jasně, to jsou všechno otázky a konstatování i mně velmi blízké. Skvěle a upřímně vyjádřena radost ze života i přes všechny nejistoty i neznámé, které v životě máme, nebo teprv potkáme :-)
18.10.2023 18:42:03 | Amarylka