V srdci Tvém, mé drahé srdce,
pocit obav se projeví dnes
Můj muž se srdcem bojuje,
podstupuje operaci bez únavy
Jsi ohromným zdrojem síly a lásky,
víš, že jsi mu oporou a pomocí v těžkých chvílích
Strach je přirozený a plamen ve Tvém srdci hoří,
ale nezapomeň, že spolu máme možnost zvítězit
Bílý plášť lékařů je jako anděl moudrosti,
jejich ruce jsou péčí a zkušeností prostoupeny
Srdce mého muže jim svěřeno je,
aby ho uzdravili, vrátili ho k životu
Modlitby a přání, naděje a láska
plují vzduchem tichými křídly
Posílají sílu a uzdravení do operačního sálu,
podporu a ochranu, ať je nebe plné
A ty, můj milý příteli a druhu,
buď odvážný a silný, neboj se břemene,
víš, že ve Tvém srdci síla přebývá,
a ta Tě vede skrze temnotu k zářícím zítřkům
Máš po boku ženu, která Tě miluje nejupřímněji,
její srdce plné starostí Tě na této cestě provází
Bude Ti podporou, držet Tě pevně za ruku,
ve chvílích slz a obav, ale také vítězných pokřiků
Operace srdce je výzvou velkou,
ale s láskou a péčí se snadno vyrovnáme
Světlo nade vším září nad námi,
nechme ho prozářit cestu, kterou společně jdeme
Buď silný, můj milý, srdce Tvé ať vydrží,
až lékařské ruce si s ním opatrně zahrají
Dočkáš se uzdravení, zdravého srdce bít,
budu vždycky tady, abych Tě milovala
S láskou a odhodláním jsme spojeni,
Srdce mého muže bude opět zdravé
Společně strach a obavy překonáme,
vítězství nad nemocí tak slavně oslavíme
Držím Míško palečky, ať vše dobře dopadne, posílám na dálku hodně síly a podpory.
19.10.2023 15:06:14 | Marťas9
děkuji Ti moc, za podporu, moc ji teď potřebuji, naštěstí vše dobře dopadlo a jsem moc ráda
19.10.2023 18:41:27 | Misha
Mišulko, myslím na vás...drž se.
19.10.2023 10:25:25 | cappuccinogirl
držím se, co to jde, tu operaci má za sebou, vše bude snad v pořádku, do rána si ho tam nechali na pozorování
19.10.2023 18:43:53 | Misha
Hodně štěstí Ať všechno proběhne v pořádku a tak, jak má.
19.10.2023 07:12:20 | Fractura cordis aperta