Život je den, který se neopakuje,
jedinečná cesta, kterou všichni projdeme
Každé ráno slunce nad obzorem vychází,
my se vydáváme do světa, abychom se snažili zdokonalit se
Čas plyne jako řeka, nikdy se nezastaví,
ztrácíme ho všichni, než si to uvědomíme
Proto je důležité žít naplno a bez obav,
nikdy nevíme, kdy naše cesta skončí
Žijeme jen jednou, to je fakt,
nemáme jinou šanci, než sebe vyznat
Protože ve chvíli, kdy smrt nás odnese,
přestane dýchat naše tělo, duše se v nebeské dáli ztratí
Nemějme tedy strach ze zkoušek, co nám život přináší,
jednou je to smích, podruhé pláč
Nebojme se riskovat, snít a žít plnými doušky,
protože při životě chceme zažít skutečnou slávu
Nezáleží na tom, kolik peněz nebo majetku máme,
ale oněch vzpomínek, které nám konec našeho života smysl dávají
Žijeme jen jednou, tak proč bychom měli trpět,
místo toho se radujme ze slunce, které nám ráno do oken svítí
Tak pojďme tančit, smát se a objímat přátele,
spolu tvořit nezapomenutelné příběhy, které nikdy nezestárnou
Ať každý okamžik je naplněný láskou a dobrodružstvím,
protože žijeme jen jednou, a tuto chvíli nikdy zpět nevrátíme
Ano, celý život je stvořený... z neopakovatelných okamžiků.
19.10.2023 10:26:52 | cappuccinogirl
každý den něco nového zažijeme, někdy si připadám jako v nějakém filmu:-)
19.10.2023 18:47:02 | Misha