Ztracená v půli
Anotace: Jsem v polovině, ztracená či ne - kdo ví, to ukáže jedině čas.
Vzpomínám na nepoznané,
hledám všechno ztracené,
nacházím jen nehledané,
nevzpomínám poznané.
Jako rybka samotinká
v jednom moři hlubokém,
jako rybka hledám slova,
mlčím však jak nad hrobem.
Hloubky v moři, hloubky ve mně,
cíl života neznámý.
Hloubky ve mně, hloubky v moři,
musím tvořit seznamy.
Co v životě povedlo se a co zase nikoli,
snad můj život měl i cenu jako kvítí na poli.
Jestli vítr nezavál mě dál do poušti vzdálené,
Jestli slunce svítí pro nás, pro nás blázny šílené.
Přečteno 137x
Tipy 18
Poslední tipující: šerý, Marťas9, V.N.Losinský, paradoxy, Fialový metal, MatyhoZmaty, Psavec, cappuccinogirl, o3_gambit, mkinka, ...
Komentáře (11)
Komentujících (5)