Narazil jsem na žílu
krvácejíc zlato
nechávám je odtékat
s vidinou bohatství
Euforie přichází
bez mého vědomí
proudí stále více štěstí
-začínám nevidět
Rozlišuji už jen stíny
černá a bílá
a taky třpyt a lesk ztráty
plazící se přes matraci na zem
v peřejích pokání
-
-
-
Probouzím se na příliš sterilní posteli
v žíle kanila
- chudý a sám teď jako dar přijímám
kočičí zlato
na oplátku