Anotace: ...
Celou tu dobu šeptá mi tiše
i ty jsi tvůrce, chceš-li to slyšet
všichni jste vzešli z jednoho zdroje
můj není to problém
že nevíte kdo je...
kdo.
Schovaný ve stínech vlastního snění
odpověď "Kdo jsem já", se s každým mění
lžeme si do kapsy, jen vysněné vize
čísi tvář v zrcadle
ach vypadám cize...
já.
Nikdy jsem netušil proč pravda se skrývá
zatímco stín nám všem vzpomínky vrývá
do duše, do srdce, do morku kostí...
Jsme jedno vědomí co každého rána
budoucnost procitne
zas na chvíli dána...
Jen otázka zůstává pro dnešní post
"Kdo koho hostí a kdo je dnes host"
... i ty jsi tvůrce, chceš-li to slyšet/všichni jste vzešli z jednoho zdroje. A plus ten závěr* "Poetická filozofie."
31.10.2023 16:05:34 | šerý
...skvělý...;-)...lidský a duchovní zamyšlení...
31.10.2023 14:58:18 | Marten
děkuju Marty, tak bych si přál se lidi probudili
01.11.2023 09:04:22 | čenda pekař
...lidi ani neví, že spí...to se těžko budí...;-)...ve dne v noci...jak otroci.
01.11.2023 14:14:38 | Marten