Anotace: Druhá báseň podzimní, a listí padá, padá a padá ....
Viděla jsem film, od té doby jsem v klidu, připravená na vše. Moc pěkný film
01.11.2023 00:36:41 | Marťas9
To že jsi připravená na vše je moc fajn.Troufnu si za Tebe říci, že se "smrti" nebojíš.:-)
01.11.2023 18:58:55 | Jeněcovevzduchukrásného
Jo, co k tomu napsat? Asi jen to, že nikdo nezná pravdu, co je a co bude. Co člověk, to cesta, co cesta, to víra.
Ať každý má tu svou cestu, která mu je blízká srdci. Ať všichni navzájem respektují cesty ostatních a navzájem se učí.
31.10.2023 14:40:13 | Luko tulák
Ano, a hlavně ať ve jménu Boha nezabíjí, tudy cesta nevede.Děkuji.
01.11.2023 19:08:08 | Jeněcovevzduchukrásného
No pěkný:) Knížky od Moodyho jsem četl jako malý dítě a už tehdy jsem jim nevěřil:)
Ale podal jsi to pěkně:)
31.10.2023 12:38:07 | Žluťák