Konzervované duše
Pravidla, řád a principy
To jsou ty jediné hodnoty?
Nevybočovat a splynout
Postupně nechat duši zhynout.
Konzervované duše křičí - svíjejí se
Když vnímají svět - bojící se
Bojící se vybočení a individuality
Hrají si na znalce jediné kvality.
Pravidla, řád a principy!
Jsou zostuzené, vágní a nepraktické
Jejich duše přijdou mi nelogické
Přicházet o rozmanitost světa
Nepoznat kouzlo jinakosti
Pachtit se do duševní omezenosti.
Vidět svět tunelem bez odboček
Plnit svůj řádový bloček
Hlásat, křičet a odsuzovat
Všechny jen skrz síto posuzovat.
Konzervy kážou svou vlastní true
Jen nevidí že už nejsou ten Bůh!
Svobodné duše nedají se
Konzervám vskutku nepoddají se.
Nechtějí pravidla, řád a principy!
Chtěj byt jen svobodné entity
Vyboč, uhni, jdi směle dál!
Vesmír ti tvou cestu přál!
Přečteno 131x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Marten, martinaV, Frr, J's .., mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)