Anotace: ...
O jednu vpřed, dvě zpátky zas
Své touhy rozprostřel jsem v tichu
by s tebou byl bych všechen čas
však času tikot plný smíchu
mou nese lásku i láme vaz.
Všechno vždy spěje k svému konci
s tím nenadělá nikdo nic
pějte písně, zvoňte zvonci
svůj sen si tvořte z denních skic…
o dvě dopředu, chtěl jsem říct
Moc dobrá!
02.11.2023 00:27:21 | Žluťák