Anotace: ...
TICHO PRÁZDNÝCH ULIC
.
Povstala pravda z hrobu svého
už nechtěla se dívat víc
na lež hrající roli Světce
tak vyšla nahá do ulic
.
Kamkoliv přišla vládlo prázdno
tíživé ticho temnoty
však temné prázdno není radno
plnit moudrými bonmoty
.
Tak našli pravdu jednou z rána
nahou ležící na skládce
zmodřené tělo, v duši rána
prázdno...
.
jak oko v oprátce
Hodně silné! Už jsem toho o pravdě a lži načetla víc, ale tohle je syrové, jak od Jarka Nohavici. :*)
19.11.2023 22:45:56 | Divíšek.
Pěkná:)
02.11.2023 08:42:58 | Žluťák