Vrátila ses
neumírej dnes
umři až zítra
prosím dožij se jitra
až po ránu sluncem prozářeným
až po zpěvu ptactva
až po zakokrhání
slzy mi vhání
to čekání
čekání na smrt
chladné ruce
fialové rty
co mi zbylo
nic není
nic nebude
vidím tě všude
nechci tu být
nechci tu žít
chci srdce tvé mít
nebo za tebou jít
vracíš se
chlad odchází
teplo přichází
ranní buzení
v lásce sevřeni
paprsky prozáří
bez odmítání
bez čekání
mám tě tu zpátky
jsi…budeš…neodejdeš
nechci se vrátit do minulosti
užil jsem si dosti
život bez radosti
toho je konec
teď a tady s tebou
štěstím mě nohy zebou
mráz po zádech
nádech a výdech
srdce bušení
žádné zlé tušení
radost z obětí
samé dojetí
teplé ruce a rudé rty
to jsi a budeš navždy jen ty
Přečteno 140x
Tipy 6
Poslední tipující: Marten, IronDodo, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)