víno růžové jako mé rty
sladké a omamné
jarní květy
červené, nalité krví
zpívají a zvou
do světa zapomnění
bez nás
bez tebe a bez trápení
zpívají a zvou
do světa s krásnou, svěží
nedotknutelností
čistou a bez nebezpečí
zvou, lákají
někam, kde není kamení
po cestách, po řekách
a na jiných březích
láska možná,
ale rozhodné slastiplná
bez tázání
navlhlá a odevzdaná
Krásná slova vystavěná do uvěřitelných obrazů
Křehká galerie citů
Blahopřeji
Marty Kudlák
04.11.2023 21:26:45 | kudlankaW