Poslední.......lože
v poslední době
převážně v noci
hrabu se v hrobě
není v mé moci
chovat se slušně
a podle stáda
odmítám úspěšně
ohýbat záda
stelu si v hlíně
dám si tam matraci
nechci ležet ve špíně
nedělám si legraci
připravuji si lože
na dlouhé spaní
ptáte se co že?
ano, sám bez své paní
a až se zbudím
po dlouhé době
poté uvidím
kdo leží v mém hrobě
kostra a lebka
bez masa kůže
má holeň je hebká
kdo za to může?
Přečteno 167x
Tipy 5
Poslední tipující: o3_gambit, Niška, Frr, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)