Anotace: Poporodní deprese
Dětský pokoj
na podlaze
dřevěné kostky
zatoulané ponožky
roztrhané letáky
kutálející se míčky
ONA.
Tak proč sakra
nejsem šťastná?
U me materska laska prisla pomalu, zprvu jsem citila jen obrovskou zodpovednost a povinnost vuci miminku, city tam byly twky,ale nejak...schovane,potlacene...musela jsem se k tomu dopracovat a trvalo mi to opravdu mnohem dyl,nez jsem cekala a byla si ochotna priznat ;-)
06.11.2023 17:19:07 | Veru