Otcové se venku perou,
ať to řeší bez hluku,
viní chlapce, že spal s dcerou,
nežádá teď o ruku.
Zato matky slova váží,
hádky problém neřeší,
vždyť to mrně zlobu sráží,
rády se s ním potěší.
Je to realita. Otcové vidí rudě a matky zase řeší praktickou část. Snad se i já jednou dočkám
10.11.2023 15:10:22 | Admirál