Často snil o ženských prsou
a když je mohl pohladit
Zvláště přemýšlivé... z těla svléknout podzim nejistot, síla nahého polibku... jenže proč to všechno, když duši jsi amputoval??? Co je...tělo bez duše??? Čistotu jsi přisoudil kapsám...
07.11.2023 16:17:21 | cappuccinogirl