Rošťáček synáček
Kdysi dávno dítě akční…
„Mámo kašli na práci
buď se mnou navždy.“
Maminka strhaná
Lukášek šťastný…
„Ta moje maminka
dává mi lásky.“
„Hraje si se mnou
od rána do noci,
nepotřebuje snad,
ani žádné pomoci.“
Co se asi rojí
v jeho malé hlavičce…
„Maminka ani nevaří,
nepere, nežehlí
a snad nechodí
do práce?“
Dobře Ti nahlížím
do tvého mozečku…
„Do práce nechodím,
ani když máš horečku.
Vařím, peru, žehlím
místo spaní drobečku.“
„Jsem s tebou ráda
ty můj malý rošťáku,
tvůj úsměv mi dává
moje tělo do cajku.“
Jak jde čas…
Rošťák už má své děti
rošťáka a rošťandu,
jejich objetí dávají
i jeho tělo co cajku…
Přece se točí a jak parádně:)
08.11.2023 19:35:23 | nehledaná
Tak, tak nehledaná, točí se to jak na kolotoči. Děkuji moc za zastavení
08.11.2023 21:22:24 | Marťas9
Krásnej koloběh života... v tomhle směru je na světě všechno jak má :-)*
08.11.2023 17:47:46 | cappuccinogirl
Jak píšeš všechno se to znovu opakuje a to v dalším pokolení. Dik za komentář. Měj se hezky
08.11.2023 21:20:03 | Marťas9