Culí se na mě sveřepě
vrtačka od zubařky
chtěl bych se schovat ve sklepě
ať nejsou slyšet mé nářky.
Daň za mou sladkou horlivost
bolest mi nyní bere
promítá mi svou surovost
až se i účet s tím pere.
Přibyl mi další zážitek
z koženkového křesla
hubu mám jako dobytek
a výše konta mi klesla.