Tak je to tu zítra zas
To zvoním na poplach
Ten to rok dvě trojky jsou
Ale na dortu to nepřečtou
Jako každý den
Já vzbudím se s pocitem
Ten pocit dobře znám
Tak buď ticho ať zazpívám
Děkuji všem co vzpomenou si
Že zítra třicet tři na krku vezmu si