Jsi bohužel jen dítě
V tolika letech nedozrálý
u hodných rodičů zabydlený
paseš se v blahobytu – zajištěný
materialistickou láskou zaplněný
Majetní rodiče Ti jen způsobí problémy
charakter mlží – prokletými penězmy
a nikdy nebudeš v životě šťastný
dokud se nestaneš svobodný
Vykašli se na prachy a potkej svou pravou cestu, lásku , štěstí i ryzost osobní.
Osamostatni se a žij život vlastní !!!