Dávám spát
Všechny tvoje sliby
Všechna možná nebo kdyby
Co už nestihneš mi dát
Ukládám do krabice
Moje krásná snění
Co mohlo být, a není
Plány, co nikdy nesplní se
Dveře zavírám
Za naší mrtvou láskou
Vzkaz napíšu ti na sklo
A dál už půjdem každý sám
Vyrovnat součet zisků a ztrát,
když už neplatí - má ráda, má rád :)
Hodně štěstí, Lexi (*)
12.11.2023 13:50:37 | Emily Říhová
jaj :(
09.11.2023 21:46:19 | stormeater