Štěstěna
Byly horší dny, ale i lepší časy,
někdy se hrbíš, jindy rosteš do krásy,
záleží, jak máš zrovna naložíno,
něco přijde draze, něco lacino.
Osud nerozdává karty, jak si přejem,
tak klameme slovy, klameme tělem,
vždyť v oběhu je Černý Petr i srdcové eso.
A Amor?
Ten s lidskými srdci hraje pexeso.
Přečteno 128x
Tipy 20
Poslední tipující: mkinka, Ďábel sám, Marťas9, Tvbm, CoT, J's .., IronDodo, Anfádis, MatyhoZmaty, Jeněcovevzduchukrásného, ...
Komentáře (11)
Komentujících (6)