S Bohem zajdem na jedno
(dlouho jsem ho přemlouvat nemusel)
takovej ten pivní kamarád
je tak vypitej, že zapomíná věci
-neví, co bylo před pěti minutama
Povídám mu: "vzal sis peněženku?"
v půli cesty
samozřejmě, že zapomněl
"no nic, zvu tě"
(i když jsi prachatej jak svině)
Jednou platil celýmu pajzlu
to když si myslel, že je všemocnej
Není
Jeho byt je sice obrovskej
je šikovnej na všechno
Dokáže napravit to a to
občas Bohužel i zkurvit
A jak se říká:
"Kovářova kobyla chodí bosa"
Tak v bytě mu nic nefunguje
má tam strašnej bordel
A na zemi
neroztříděné mrtvoly