Podzimní barevnost,
Podvečerní šálek čaje,
kniha do postele,
šumění větru skrz žaluzie,
pouliční ticho,
nadále vše živé žije.
Ale pak přijde deštivé ráno,
u mne zůstane neustláno,
jdu ven se psem,
venku prší,
už je bláto,
hurá domu -
- ťapky v bytě,
neboj Arry,
umyju tě.