Nepadám,
nepadám
aj keď zlyhávam
nepadám
vďaka vám...
Čas od času niečo chceš
pre niečo sa nadchneš
potom zakopneš
a začneš sa strácať
v tej galaxií
ktorú si začal tvoriť,
okolo seba tvoriť
nájdeš sa opäť v inšpirácií
ver mi, nájdeš sa
stačí len priateľ,
stačí len jediný priateľ
cez insta ťa nechytí
keď ťa vidí
rovnováhu strácať,
stačí len jeden priateľ
po tvojom boku
Nepadám.
Ach, nepadám.
Díky vám.
Čas od času
jsou přání
bez odezvy.
Galaxie antihmoty
dává kabát těsný.
Inspirace uvnitř těla.
Není jen tak náhodná.
Stačí jeden muž či žena
a bezpečná ramena –
vše se dá.
A znova naberieš
sebavedomie
kráčať so vztýčenou hlavou,
kráčať za snom
nepadáš,
ver mi že nepadáš
len sa vznášaš
v stave beztiaže
lenže, hovoria že nie
nie hovoria lebo neveria
ale uveria keď uveríš
a začnú ťa nasledovať
keď dokážeš že aj nemožné
možným je
plameň bratov Wrightovcov
horí v každom z nás...
Najdeš sebevědomí
i upřímný smích,
když s vnitřním hlasem
se pomazlíš.
Vztyčená hlava,
narovnaná záda.
Jedno stačí.
Mít se rád
či mít se ráda.
Plamen nalezení
je v nás.
Stačí zažehnout
a věřit v zázrak.
Nepadám.
Díky vám.
Vy hvězdy nitra spanilé.
Vy křehce vedete
od sežehlých kahanů
tíživé samoty.
Konec není zbarven z prázdnoty.
Štěstí je důkaz
a dá správnou hranici.
Obraz nad životy
A ja nepadám,
nepadám tiež
aj keď zlyhávam
nepadám
vďaka vám,
vďaka vám
mám silu
zo sna
vytvoriť galaxiu
Hezky jste propojili
dva světy barevné,
stvořili galaxii
kde nikdo nepadne...
Ráda jsem četla... mávám oběma:)
02.12.2023 22:56:25 | Emily Říhová
dobře vy dva! a sluší vám to spolu;) a štěstí je důkaz - paráda Dávide*
19.11.2023 11:03:34 | Sonador
No tedy, vzal jsi to dílo pěkně ze široka. O ztvrzení bytí a vědomí, že náději i vůli, máme hledat především v nás*
Rád jsem si přečetl, Dávide.
19.11.2023 10:58:56 | šerý