Já mám úspěch maličký,
skládám prosté básničky,
kdybych skládal sonety,
nebydlel bych u tety.
Koupil bych si domeček,
pozval spoustu hereček,
prachy bych též ukládal,
milionek nastřádal.
Kdybych napsal muzikál,
kde je zpustlý klerikál,
úspěch bude veliký,
překoná i klasiky.
Peníze mi zazvoní,
já zas budu na koni,
chutě své teď utlumím,
tohle napsat neumím.
Napsáno jest v knize, hýčkej si své vize, díky bohu za básničky, svět by bez nich zmizel. :-)
08.12.2023 16:11:46 | RadoRoh
Skvěle se ti daří...to tvý...
a to by zas třeba... nezvlád Ledecký :-)
Krásnej den.
19.11.2023 12:21:06 | cappuccinogirl