Blesk
Chováš se jak blesk
z čistého nebe,
pak jak milý kocourek,
co vedle mě přede.
Jsem z toho celkem znavená
co v srdci všechno máš.
Podlomují se mi kolena,
že chaos v tom nemáš.
Kdysi trapilo mě to víc,
chápat, kde je rub a kde líc.
Přesto tě mám ráda, trpím dál
jsem vděčná za vše, co nám život dal.
V životě jsou chvíle krásné i hnusné,
nebo taky veselé a smutné.
Tam záleží zvolit boj nebo ignoru,
zůstat doma, či jít jinde pro oporu.