Já už nic nechci
asi jsem rezignoval
stojím tu v dešti
a čekám, co bude dál.
Někde jsem ztratil poslání
a tak sčítám co život dal
já vím, že je to k posrání,
ale snad proto jsem to vzdal
Možná se rozpustím v dešti
než přestanu tu stát jak vůl
se srdcem v chladných kleštích
a prázdný jak starý zlatý důl.