Smích v dešti
Jsme hádanka bez řešení,
jistota vratkého lešení,
krása obézní baletky,
bez pointy konec povídky.
Jsme jako obraz za zrcadlem,
toreador s bílým hadrem,
datum v prošlém kalendáři,
počasí, co výlet zmaří.
Nevím, jestli mám plakat či smát se,
my dva nejsme v žádné pohádce,
je to spíš černá komedie
nebo na lásku parodie.
Přečteno 100x
Tipy 25
Poslední tipující: Ďábel sám, CoT, Marten, J's .., mkinka, IronDodo, Marťas9, Psavec, Kubíno, Fialový metal, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)