Vidím, jak měsíc dorůstá
jak moje sebevědomí
pak se ale cosi zlomí
a začne jej užírat svědomí
dokud se na den neuzavře ve tmě
a trochu se nedá dohromady
A pak zase nanovo
je to sice zajímavá podívaná
ale krátery v jeho mozku
už nikdo a nic nezacelí