Smrt intimností
v náruči druhých
pocity úzkostí
a pod očima kruhy.
Nádech s bolestí
hruď je zaseklá
křik ratolestí
a víčka oteklá.
Mžitky před očima
vánoční shánění
boj o lepší klima
duševní marnění.
Pohyb bez radosti
nohy v koupeli
pocit plný zlosti
večer v neděli.
Život bez tančení
smutek ve výpisu
mužské harašení
asi od penisu.