Anotace: ověřeno životem...SPIN=forma Jackpotu ve výherních automatech
Já v každém dalším spinu
věřím, že smažu vinu
a nepodléhám splínu
po dobách ve tvém klínu
jak v každé sklence vína
bych pátral po příčinách
a s každou lahví další
víc podléhal té falši
... že já jsem prostě zbrusu
... zrcadlem svého vkusu
... kdy zvracím z Antabusu
... souložím za poklusu
Však život vrací zpátky
když půjčil, chce i splátky
já hlavu do oprátky
nestrkám rád....
Sám sobě hlavu stínám
při hudbě od Gerschvina
Tak kurva – Proč ta slina?
Tak kurva - Co ta spina?
TAK KURVA ... moje vina
Jsem debil – debil líná
Prý...
... taky velká sračka
... sám sobě profi - plačka
Když má poslední kačka
mě tak pálí ve dlani
Tak skáču do propasti
(ďábel si kapsu mastí)
k mé iluzorní slasti
poslední pokus...
z / v pasti
tečka
Čendo není možný, že mi tahle utekla...ale nenechala jsem ji mi zdrhat do nekonečna:-)
Mám ji... a mám v ní zas kus tebe, borče! Jseš bojovník a hráč. A skvělej skvělej skvělej psavec!
PS: mám tam to slovíčko skvělej stejně často jako ty to svý "kurva"??? Snad jooo...
19.12.2023 14:46:39 | cappuccinogirl
jen to je fakt těžce získaná / odžitá zkušenost
19.12.2023 23:31:24 | čenda pekař
a asi i proto je to tak věrně popsaný!
Ale teda jestli jsi z tohohle odžil fakt všechno... tož tos byl teda divočák:-)
19.12.2023 23:35:48 | cappuccinogirl
... a když z posledního kila
rozbiju jacpot... prima!
Svět se točí dál
a Ďábel pokoušet mě znova
bude... už ho znám...
Paráda, Čendo:)
25.11.2023 08:03:28 | Žluťák