Anotace: Příliš mnoho prášků škodí, nehledě k tomu, že nejsou zrovna laciné. Proto je třeba hledat jinou pomoc.
Lékař teď se na mě mračí,
další recept nechce dát,
na týden dva prášky stačí,
o zdraví mám hlavně dbát.
Zbytečné je, na mou věru,
že já si jich více beru.
Peněženka tak má muka,
zachrání to ženská ruka.